راهنمای استفاده میوه خشک کن: یک میان وعده سالم و خوشمزه – مگینال

در صورتی که نمی خواهید روزنه را گشوده بگذارید خوبتر میباشد ابتدای عمل دریچه را گشوده گذاشته تا رطوبت موادغذایی خارج شود. به یاد داشته باشید که همین گردش هوای گرم هست که طعام را خشک میکند، بنابراین سینیها را بیش از حد لبریز نکنید و هیچ گاه موادغذایی را بر روی نیز قرار ندهید. در نظر داشته باشید که کیفیت خشک کردن میوه و سایر خوراکی ها به کیفیت دستگاه بستگی داشته و بایستی در هنگام خرید دستگاه میوه خشک کن همیشه فرآورده اساسی کیفیت و استاندارد را انتخاب میوه خشک عکس و خریداری نمائید. در این مواقع اشخاص به ادله تمرکز بر مسائل دیگر، احتمال بیشتری داراست که در مصرف تنقلات زیاده بر روی کنند. مصرف میوه خشک حیاتی ارتقا دریافت مواد مغذی و کاهش خطر چاقی رابطه دارد. برای پیشگیری از مصرف سولفیت مهم میوه خشک، توصیه می کنیم نوعی از میوه خشک را تهیه کنید که رنگ تیرهتری داشته باشد و نسبتاً متمایل به قهوهای و یا این که طوسی باشد. وقتی که میوه خشک می شود، بیشتر آب موجود در آن ها از فی مابین می رود و همراه آن، عمده ویتامین های محلول در آب از جمله، بتاکاروتن و ویتامین C. فیبر و پتاسیم ( دو ماده مغذی دارای موجود در میوه) حذف می شوند و کالری آن ارتقاء پیدا می کند. البته چنانچه میوه و سبزیجات پوستی نرم دارا‌هستند آنان را همراه میوه خشک کنید. در او‌لین قدم تمام میوه و سبزیجات باید تماما شسته شوند تا آلودگیها و باکتریهای روی آنان از فی مابین بروند. به کار گیری از اثاثیه آشپزخانه برای اولی بار، معضل برانگیز بوده و نیاز به یک میوه خشک کن 102 پارس خزر راهنمای مجرب دارد. بسته به مدل میوه و گونه دستگاه میوه خشک کن، 24 ساعت وقت اضطراری میباشد تا میوه ها به رخ تمام خشک شوند. استعمال از دستگاه میوه خشک کن که امروزه ترویج بیشتری دارااست و به ادله میزان مرغوب بودن بیشتری که نسبت به روش های قبل دارااست طرفداران بیشتری پیدا کرده می باشد در همین روش، آب میوه به شکل آرام و اهمیت حرارت خیلی کم تبخیر می شود. علاوه بر دود دادن میوه با گوگرد یا این که غوطهوری آن در محلولهای گوگرددار (سولفیت یا متا بیسولفیت سدیم) از روشهای سلامتی که دارای به کارگیری از محلول ویتامین C یا این که غوطهوری میوه در آبمیوه یا شربت یا استفاده از بخار هست برای تثبیت رنگ و انعطاف پذیر بودن بافت میوه به کارگیری می شود که ولی برای بعضی تولیدکنندگان هزینه بر بوده و مقرون به صرفه نیست. جنس فوق دارای 400 وات قدرت است و جریان هوا از بخش پایینی به بخش بالایی دستگاه دمیده میشود. جهت خرید این دستگاه به اندازه میباشد به مواردی مانند برند سازنده، کالا بدنه، توان، ظرفیت، تعداد طبقات و سینی، خصوصیت چرخش، نوع جریان هوا، جعبههای ذخیرهسازی، پایههای ضدلغزش، امکان شستشوی اثاثیه جانبی در اتومبیل ظرفشویی، محفظه جمعآوری سیم برق و اقلام همراه، قیمت و بقیه ویژگیهای آن توجه نمایید. برای این طرز می تونین از عسل و آب جوش مایعی صحیح کنین و آن‌گاه قطعات میوه ها رو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در اون قرار بدین، عسل به ثابت موندن رنگ میوه ها خیلی کمک می کنه. برای این عمل یک قاشق مرباخوری پودر ویتامین ث یا یک قرص ۳ گرمی از اون در دو فنجان آب حل کرده و از اون محلول درست کنین، آن گاه میوه ها رو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در درون اون قرار دیتا و بعد میوه رو خشک کنین. بخار دادن سبب نگهداری رنگ میوه می شه اما شاید طعم و بافت میوه ی خشک رو پاره ای تغییر بده. اما نکتهای که باید به آن اعتنا نمایید این است که بی تردید ملاحظه کنید که میوهی خشکی که شما خریداری میکنید بدون هیچگونه مواد شیمیایی تولید شده باشد که بدانید به جهت طفل شما مناسب می باشد و از فواید میوه خشک به جهت کودکان غافل نشوید. سبزیجاتی که کاملا خشک شده باشند طول عمر بیشتری خواهند داشت. اهمیت خشک نمودن میوه و سبزیجات می توان عمر آن ها را ۶ الی ۱۲ ماه ارتقاء داد. ما در راهنمای به کارگیری از میوه خشک کن توصیه میکنیم قبل از چینش میوه و سبزیجات باطن دستگاه فرآیند زیر را انجام دهید تا در نقطه نهایی سرانجام بهتری را تماشا کنید. ما در راهنمای به کارگیری میوه خشک کن شما را دارای پروسه استفاده از این دستگاه آشنا کرده و از طرز صحیح به کارگیری آن کلام میکنیم. ما در راهنمای به کار گیری از میوه خشک کن سفارش میکنیم از پلاستیکهای زیپکیپ یا این که ظروف شیشهای استعمال کنید. در اینجا یک راهنمای مختصر در مورد میوههای خشک آورده شده است. به طور کلی میوههای خشک شده بایستی ۱۵ الی ۱۸% رطوبت داشته باشند و در دهن احساس نرمی بدهند البته له نشوند. همینطور میتوانید پس از قرار دادن میوههای خشک باطن پلاستیک آن ها را مجددا درون ظروف شیشهای قرار دهید. خوب تر هست همین قسمتها را اساسی یک دستمال مرطوب تمیز کرده و پس از آن ضدعفونی کنید. آنگاه از اتمام کار شستشو، مهمه که حتماً قسمت های زخم دیده، بخش های اضافی، پوست و هسته میوه هایی مثل زردآلو، هلو، سیب و گلابی را تمیز و انقطاع کنین.