مافین کدو کدو کدو – زندگی بهتر

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه ، دوست دار کتو و کم کربوهیدرات هستید تا بتوانید پاییز و زمستان را پشت سر بگذارید ، باید این کلوچه های کدو حلوایی Keto Pecan را که با MCT Cream Cheese Glaze آغشته شده امتحان کنید.

این مافین ها همچنین فاقد گلوتن هستند و از غذاهای کامل مانند پوره کدو تنبل و آرد بادام تهیه شده اند و حاوی چربی های سالم ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که باعث احساس سیری و انرژی بدن شما می شود.

به علاوه این لعاب پنیر خامه ای دوستدار کتو (که به هر حال خوشمزه است) دارای روغن MCT است که به تأمین دوز سالم چربی ها و افزایش تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط ​​کمک می کند.

این مافین ها با قهوه صبحانه یا صبحانه ای سیری در حال حرکت بسیار عالی هستند ، این غذا را برای وعده عصرانه عالی تهیه می کند و فقط 4 کربوهیدرات خالص در هر وعده دارد.

در اینجا برخی از مزایای مواد تشکیل دهنده این مافین ها برای سلامتی آورده شده است:

کدو تنبل [1]

  • کدو تنبل نوعی کدو زمستانی است که دارای آنتی اکسیدان و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. کدو تنبل از نظر مواد مغذی متراکم و کم کالری ، دارای کربوهیدرات کم و مقدار مناسبی فیبر است.
  • کدو تنبل سرشار از بتاکاروتن است که پیش ساز ویتامین A است
  • کدو تنبل زیاد است ویتامین سی که برای توسعه و ترمیم سلول ها مورد نیاز است و برای ایمنی مفید است
  • کدو تنبل منبع خوبی از ویتامین E ، فولات (B9) و آهن است که برای گلبول های قرمز سالم و ایمنی سالم مورد نیاز است.
  • کدو تنبل نیز یکی از بهترین منابع است لوتئین و زآگزانتین، رنگدانه های گیاهی نامیده می شود کاروتنوئیدهایی که در چشم انسان یافت می شود و اعتقاد بر این است که از بافت چشم در برابر آسیب نور خورشید محافظت می کند. [2]

گردوی آمریکایی

  • کربوهیدرات کم ، pecans دارای بیش از 19 ویتامین از جمله B1 (تیامین) ، اسید فولیک (B9) ، ویتامین A و ویتامین E است.
  • فلفل قرمز منبع خوبی از مواد معدنی مهم مانند کلسیم ، پتاسیم ، فسفر و روی است. آنها همچنین منبع عالی منگنز و مس هستند که برای متابولیسم مهم هستند.
  • Pecans قدرتهای آنتی اکسیدانی با دو برابر میزان فلاونوئیدها نسبت به هر مغز دیگر است. رژیم های غذایی سرشار از فلاونوئیدها با کاهش خطر بیماری های التهابی و حفظ وزن بهتر در طول زمان مرتبط است. [3]
  • Pecans مملو از چربی های سالم برای قلب است که 60 آن چربی غیر اشباع و 30 as چربی های اشباع نشده است اعتقاد بر این است که سطح کلسترول سالم را افزایش می دهد. [4, 5]

روغن MCT

MCT ها که مخفف “تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط” هستند ، کارآمدترین نوع چربی ها برای بدن هستند. MCT ها در بالاترین غلظت در روغن نارگیل یافت می شوند ، به راحتی و به سرعت جذب می شوند و منبع انرژی شگفت انگیزی برای بدن هستند. MCT ها مانند سایر چربی ها هضم نمی شوند ، مستقیماً به کبد فرستاده می شوند تا به کتون تبدیل شوند ، منبع جایگزین انرژی بدن که رژیم های کتو برای سوزاندن چربی به آن متکی هستند.

روغن MCT که منبع چربی رژیمی و انرژی سریع است و می تواند به بدن کمک کند سریعتر وارد کتوز شود ، مزایای فوق العاده ای را ارائه می دهد:

  • این می تواند به افزایش تولید کتون در بدن کمک کند [6]
  • این منبع انرژی سریع است و به عنوان چربی بدن ذخیره نمی شود
  • این می تواند به شما کمک کند احساس سیری طولانی تری داشته باشید و هوس را کاهش دهید. [7]، [8]
  • این می تواند به افزایش انرژی و سیری هنگام روزه داری بدون خروج از کتوز کمک کند.
  • مطالعات نشان داده است روغن MCT می تواند در طولانی مدت به کاهش چربی و کاهش وزن بدن کمک کند [9] [10]
  • یک منبع عالی انرژی برای مغز ، برخی از طرفداران MCT گزارش می دهند که با تمرکز و وضوح ذهنی به آنها کمک می کند

➡ در رژیم کتو جدید هستید یا در مورد روغن MCT گیج شده اید؟ وارسی: مزایای روغن MCT و نحوه استفاده از آن

مواد لازم برای لعاب پنیر خامه ای MCT

روغن MCT: در حالی که روغن MCT از روغن نارگیل تهیه می شود ، این یکسان نیست و مزایای آن متفاوت است. هنگام استفاده از روغن MCT ، روغن با کیفیت بالا C8 ، C10 MCT تنها راه پیش رو است. همچنین مراقب شرکت هایی باشید که روغن MCT با پرکننده ها ، طعم دهنده ها یا مواد نگهدارنده اضافه می فروشند که مزایای آن را لغو می کند.

برای یک روغن MCT با کیفیت فوق العاده بدون مواد شیمیایی و بدون پرکننده ، پیشنهاد می کنیم از آن استفاده کنید روغن MCT ارگانیک بهداشتی فلورابه

یک منبع شگفت انگیز تقویت کننده کتون ، MCT های مفید C8 و C10 ، هر قاشق غذاخوری وعده های زیر را فراهم می کند:

  • کل 14 گرم تری گلیسیرید با زنجیره متوسط
  • 7.5 گرم کاپریلیک اسید
  • 4.8 گرم اسید کاپریک

این هم هست:

  • از 100 درصد نارگیل غیر GMO منبع پایدار تهیه شده است. نسخه روغن پالم جنگل زدایی را تشویق می کند و حیات وحش را تهدید می کند.
  • دارای گواهی ارگانیک
  • بدون هیچ گونه مواد شیمیایی یا حلال مانند هگزان ساخته شده است
  • بدون گلوتن + دوستدار کتو + دوستدار گیاهخواری

نکته پخت روغن MCT : نقطه دود روغن نارگیل 350 درجه است ، نقطه دود روغن MCT حتی در 320 درجه پایین تر است. بنابراین پختن با آن در دمای بالای 320 می تواند باعث شروع تجزیه روغن و از دست دادن خواص مفید آن شود.

your خود را بخرید روغن MCT ارگانیک بهداشتی فلورا -> اینجابه

پنیر خامه ای: از مارک مورد علاقه خود استفاده کنید ، اما حتما آن را نرم کنید.

شیر بادام: این به نازک شدن لعاب کمک می کند و روغن MCT و پنیر خامه ای را با هم ترکیب می کند. در صورت تمایل می توانید کرم سنگین را جایگزین کنید.

شیرین کننده: ما برای این دستور پودر اریتریتول استفاده کردیم. اگر پودر ندارید ، کافی است مقداری از آن را در مخلوط کن بریزید و آن را تفت دهید تا یکدست شود.

عصاره وانیل: وانیل این لعاب را روی آن قرار می دهد.

مواد لازم برای تهیه مافین کدو تنبل Keto Pecan

آرد بادام: آرد بادام کم کربوهیدرات دارد ، یک آرد دوست داشتنی کتو است. حتما از آرد بادام استفاده کنید و نه از پودر بادام. خاک خوب و سفید بهتر است.

آرد نارگیل: آرد نارگیل به بافت این دستور غذا کمک می کند.

تخم مرغ: مطمئن شوید که آنها را به دمای اتاق آورده اند.

پوره کدو تنبل: از مواد پیش شیرین شده یا پرکن کدو تنبل استفاده نکنید. شما پوره کدو تنبل خالص می خواهید.

کره ذوب شده: می توانید روغن نارگیل یا آووکادو را نیز زیر آن قرار دهید.

شیرین کننده: ما از Sverve قهوه ای استفاده کردیم ، اما سفید نیز این کار را انجام می دهد. همچنین هر نوع شیرین کننده دانه ای و دوستدار کتو باید کار کند.

عصاره وانیل: عصاره وانیل خالص بهترین است. این را هم به لعاب و هم به خمیر مافین اضافه می کنیم.

ادویه پای کدو: اگر ادویه پای کدو تنبل ندارید ، می توانید دارچین موجود در این دستور غذا را دو برابر کنید یا ادویه های زیر را با هم مخلوط کنید تا خودتان آن را تهیه کنید.

ادویه پای کدو حلوایی سریع

  • 4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • ½ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده

صمغ زانتان: این به بهبود بافت محصولات پخته شده بدون گلوتن کمک می کند. اگر تعداد زیادی دستور پخت کتو ، پالئو یا گلوتن را انجام می دهید ، بسیار ارزان است و بسیار عالی است. اگر آن را ندارید ، فقط آن را حذف کنید.

جوش شیرین و بیکینگ پودر: مخمرهای موجود در این دستور غذا. سعی کنید برای بهترین نتایج از تازه استفاده کنید.

سرکه سیب: با این کار جوش شیرین فعال می شود. نگران نباشید ، طعم آن از بین نمی رود. اگر سرکه سیب ندارید به جای آن از رنگ سفید استفاده کنید.

نکات و ترفندهایی برای این دستور غذا

دسته را دو برابر کنید و فریز کنید: این دستور 12 مافین معمولی تهیه می کند. ممکن است زیاد به نظر برسد ، اما آنها بسیار خوب منجمد می شوند و باور کنید ، دوام چندانی نخواهند داشت. اگر فکر نمی کنید می توانید همه آنها را ظرف چند روز بخورید ، فقط آنچه را که می خواهید تا 3 ماه فریز کنید.

اندازه گیری آرد: به دلیل افزودن آرد نارگیل ، خمیر این مافین ها بسیار غلیظ می شود. نگران نباشید ، این طبیعی است! هنگام اندازه گیری مواد خشک خود ، فقط مطمئن شوید که آنها را در فنجان های اندازه گیری بریزید و سپس سطح کنید.

لعاب را صاف کنید: لعاب MCT روی این کلوچه ها واقعاً خوشمزه است و با خشک شدن سفت می شود. اما وقتی آن را با هم مخلوط می کنید ، ممکن است متوجه بافت توده ای شوید روغن MCT به پنیر خامه ای می خورد با افزودن شیر بادام (ممکن است به مقدار بیشتری نیاز داشته باشید تا رقیق شود) فوق العاده صاف ، کرمی و به زیبایی جمع می شود. بسته به ترجیح شما ممکن است بخواهید لعاب را برای شیرینی تنظیم کنید. قبل از لعاب دادن اجازه دهید مافین ها کاملاً خنک شوند.

نسخه بدون آجیل: اگر عاری از هرگونه آجیل هستید ، از پکن ها بگذرید و به جای آن چیپس شکلات را امتحان کنید. اینها به عنوان کلوچه های ساده ادویه کدو تنبل نیز عالی هستند! البته حذف آجیل ماکروها را کمی تغییر می دهد.

دریافت دستور العمل!

مافین کدو کدو کدو با لعاب پنیر خامه ای MCT

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه ، دوستدار کتو و کم کربوهیدرات با طعم کدو تنبل هستید تا پاییز و زمستان را از بین ببرید ، این کلوچه های کدو تنبل Keto Pecan with MCT Cream Cheese Glaze را امتحان کنید! روغن MCT موجود در لعاب به شما کمک می کند تا انرژی سالمی داشته باشید و بین وعده های غذایی سیر باشید. فقط 4 کربوهیدرات خالص در هر وعده!

زمان آمادگی 15 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

دوره پیش غذا ، صبحانه ، دسر ، میان وعده

غذا کتو ، کم کربوهیدرات

عناصر

  • مواد اولیه مرطوب MUFFIN BATTER
  • 1 فنجان ها آرد بادام بسیار خوب
  • 4 تخم مرغ
  • ½ فنجان کره آب شده
  • ¾ فنجان پوره کدو تنبل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • مواد اولیه خشک کننده MUFFIN BATTER
  • ¼ فنجان + 2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • 2/3 فنجان اریتریتول ما از Brown Swerve استفاده کردیم که ممکن است سفید رنگ یا شیرین کننده دلخواه باشد
  • 3 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل در صورت حذف دارچین دوگانه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری صمغ زانتان اختیاری
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2/3 فنجان گردوی آمریکایی خرد شده بعلاوه بیشتر برای پاشیدن روی آن
  • MCT GLAZE INGRIDIENTS
  • 3 اونس پنیر خامه ای نرم شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن MCT ارگانیک بهداشتی فلورا
  • 2 قاشق غذاخوری پودر اریتریتول
  • 1-2 قاشق غذاخوری شیر بادام ممکن است زیر کرم
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

جهت ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید ، قالب مافین را با 12 لایه مافین کاغذی یا فویل پر کنید. اگر آستر ندارید ، کافی است قالب مافین را خوب چرب کنید.

  • مواد را در یک کاسه متوسط ​​خشک کرده و کنار بگذارید

  • مواد مرطوب را در یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. اجازه دهید خمیر 2-3 دقیقه استراحت کند تا غلیظ شود.

  • قاشق را با قاشق بردارید یا داخل قاشق های مافین بریزید. هر فنجان را تا بالا پر کنید.

  • مافین ها را حدود 22-25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط قرار دارد تمیز بیرون بیاید ، بپزید. در حین پخت مافین ها ، لعاب را آماده کنید.

  • مافین ها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شوند. قبل از سرو هر مافین را با لعاب و کمی پکن خرد شده بریزید.

  • تهیه لعاب: پنیر خامه ای را بزنید و سپس سایر مواد را اضافه کنید تا مخلوط شوند. پنیر خامه ای هنگام تماس با روغن MCT ممکن است توده ای شود اما شیر بادام آن را صاف می کند. اگر غلیظ است ، یک قاشق چایخوری شیر بادام بیشتر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. شیرینی را به مزه تنظیم کنید.

  • لذت بردن!

یادداشت

MCT کرم پنیر لعاب حقایق تغذیه *
حجم سرو: 2 قاشق چایخوری کالری: 59 چربی کل: 6.8 گرم (9)) چربی های اشباع شده: 5.6 گرم (28)) کلسترول: 10 میلی گرم (3) سدیم: 28 میلی گرم (1)
کل کربوهیدرات ها: 0.3 گرم (0)) فیبر رژیمی: 0 گرم مجموع قندها: 0.1 گرم پروتئین: 0.7 گرم کلسیم: 8 میلی گرم (1))

کتو کدو تنبل پفک مافین اطلاعات تغذیه *
حجم سرو: 1 کلوچه کالری: 242 چربی کل: 21.7 گرم (28))
چربی های اشباع شده: 6.7 گرم (33) کلسترول: 75 میلی گرم (25)) سدیم: 134 میلی گرم 6 کربوهیدرات کل: 8.2 گرم (3) فیبر رژیمی: 4.2 گرم (15)) مجموع قندها: 1.5 گرم پروتئین: 6.6 گرم

*توجه: حقایق تغذیه تخمینی هستند و فقط برای اهداف اطلاعاتی هستند.


نکات و ترفندهای دستور العمل
این جایگزینی ها نباید تأثیر زیادی در نتیجه نهایی شما داشته باشند ، اما حذف مواد اولیه ممکن است ماکروهای نهایی را تغییر دهد.

  • درجه حرارت: اطمینان حاصل کنید که تخم مرغ ها و سایر اجزای شما در دمای اتاق هستند تا بهترین نتیجه را بگیرید
  • برای ذخیره: پس از خنک شدن کامل ، این مافین ها را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. آنها را یک ساعت قبل از خوردن غذا از یخچال خارج کنید.
  • یخ زدن: این مافین ها برای نگهداری تا 3 ماه در فریزر عالی هستند. یا کاملاً در دمای اتاق ذوب کنید یا مافین های منجمد را در مایکروویو روی یک دستمال یا ظرف مخصوص مایکروویو گرم کنید. حدود 30-60 ثانیه باید این ترفند را انجام دهد.
  • بدون لبنیات: روغن نارگیل ذوب شده ، روغن آووکادو یا روغن کره ذوب شده به جای کره. برای لعاب به جای پنیر خامه ای از خامه نارگیل کامل چرب استفاده کنید.
  • حساسیت به پکن: گردو را جایگزین کنید یا به جای آن 1/2 فنجان چیپس شکلات بدون قند اضافه کنید.

کلمه کلیدی آرد بادام ، پخته ، دوستدار کتو ، روغن mct ، کلوچه ، پکن ، کدو تنبل