در سال های نه چندان به دور کسی فکرش را هم نمی کرد که تدریس آشپزی و فرمان پخت طعام های نو و متنوع اینگونه فراگیر شود تا جایی که مرد ها نیز پس شستن پیاله ها، در خانه تابه و کفگیر به دست بگیرند و به دنبال آموزش آشپزی و فرمان پخت غذاهای دلخواه خود باشند. کودکان بزرگتر ( ۴ تا ۵ سال ) که در دست گرفتن بیشتری روی عضله ها و هماهنگی اعضای تن دارا هستند میتوانند وظایف بزرگتری را بر عهده بگیرند. برای کودکان یادگیری از طرز بازی و تجربه عملی خیلی لذت بخش خیس خواهد بود، برای مثال می توانید اهمیت درست نمودن شیرینی های سال نو، به او توضیح مختصری درباره نوروز دهید یا مهم پختن ماکارونی، از چین و سفر مارکوپولو بگویید. نمی گویم یک شبه متحول خواهد شد اما هر چه عمده دارای او آشپزی کنید، او بیشتر به تناول کردن غذاهای نو تشویق می شود و از خود رغبت نشان می دهد. در مقابل، زمانی که شما در خانه به تهیه و تنظیم وعده های غذایی خویش می پردازید، در اختیار گرفتن بیشتری بر روی موادی که در حین آشپزی به عمل برده می شوند، خواهید داشت و مطمئن می باشید که خودتان و اعضای خانواده تان غذای تازه و سلامت میل می کنید. چنانچه بچه شما نیز از آن نوع کودکانیست که به دشواری طعام می خورد وغذاهای نو را به ندرت دست می زند. فینگرفودها غذاهای کوچکی میباشند که معمولا در مهمانیها به جهت پذیرایی سرو می شوند و علت همین نامگذاری، خورده شدن آن اصلی دست است. هیچ زمان از یک چاقو، بشقاب یا دیگر ظروف به جهت مواد غذایی نپخته و پخته استفاده نکنید، همینطور برای گوشت تخته ی خرد کردنی جدا از سبزیجات داشته باشید. تدریس صحیح مهارت های برش دادن فراوان اصلی است، حیاتی یک چاقوی پلاستیکی شروع کنید و حیاتی استفاده از دستهای خوده بچه به او نشان بدهید چطور برش بزند. موارد گفته شده در بالا از جمله دانش و مهارت هایی به حساب می آیند که هر آشپز فعال در زمینه آشپزی ملل ، علاوه بر مهارت های مبنا آشپزی جامع و آشپزی فن ای ، می بایست بر آن آموزش آشپزی غذاهای مجلسی ها مسلط باشد. حیاتی آشپزی ، کودکان اصول شالوده ای ریاضی مانند: وزن کردن، ترازو گیری، تخمین زدن و حساب کردن را می آموزند. درصورتیکه رژیم غذایی خاصی را پیروی میکنید، مامی فود در گونه بندی آموزش آشپزی خود فرمان پخت انواع غذاهای رژیمی و خوشمزه ای را قرار داده هست که نگرانی از هرگونه اضافه وزن و یا این که تضارب با بیماری های مختلف را از شما بدور خواهد کرد. کتاب آموزش آشپزی؛ جلد ۴ به گونه های طبخ انواع کیک، کمپوت، مربا و بستنی میپردازد.