جشن بعدی Cinco de Mayo خود را برنامه ریزی می کنید؟ بعد از اینکه تزیینات، مجموعه موسیقی و دعوتنامههایتان را تهیه کردید – تنها چیزی که باقی میماند برنامهریزی یک منوی مکزیکی با غذاهای عالی است. از کوکتل گرفته تا دسر، در اینجا برخی از دستور العمل ها و غذاهای مکزیکی مورد علاقه ما وجود دارد که Cinco de Mayo شما را به یک موفقیت خوشمزه تبدیل می کند.
ماهی سفید ترد در خمیر آبجوی سبک (البته با آبجو مکزیکی) سرخ می شود و در تورتیلاهای ذرت گرم پیچیده می شود. آنها را با تزئین کلم خرد شده، گشنیز تازه و سس چیپوتل خامه ای سرو کنید. فشردن آهک تازه باعث می شود ماهی کمال تاکو باشد.
طرفداران کنگر فرنگی این پیچ و تاب را در تاکوهای خیابانی سنتی مکزیکی chorizo دوست خواهند داشت. آنها هنوز chorizo مکزیکی خوشمزه و پیاز خرد شده و گشنیز تازه را دارند، اما با تکههای ترد کنگر فرنگی به آنها اضافه میشود. یام و یام
این مینی مرغ سبز و قایقهای تاکو پوبلانو انچیلادا بسیار آسان پخته میشوند و پیشغذاهای عالی برای مهمانی Cinco de Mayo شما درست میکنند. این انچیلادا تبدیل به فینگر فود شده است. سعی کنید و فقط یک عدد بخورید.
اگر مهمانی دارید، حتما به یک کوکتل عالی نیاز دارید. و برای Cinco de Mayo یک مارگاریتا یک جور واجب است. با این دستور غذا برای Jalapeno Margarita تهیه شده با شربت ساده jalapeno که به شما امکان می دهد گرما را کنترل کنید، همه چیز را تند نگه دارید.
این دستور پخت تاکو استیک دیگر معتبر نیست. در واقع باید سوار هواپیما شوید و به مکزیک بروید. آنها را در تورتیلاهای گرم بپیچید و در کنار یک بار سالسا و گواکامول سرو کنید.
این هالاپنوهای کوچک پخته شده بسیار خوشمزه هستند و در کمتر از 20 دقیقه پخته می شوند. آنها پیش غذای مناسبی برای سرو با مارگاریتا jalapeno ما هستند.
برای یک پیش غذا یا فینگر فود در سمت سبک تر، این توستادای تن را که با آووکادو، لوبیا سیاه، گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز و مقدار زیادی آب لیموی تازه درست شده است، امتحان کنید.
برای تداوم فستا حتما این سنگریا را سرو کنید. ایده آل برای جمعیت بزرگ، این دستور العمل یک راه عالی برای استفاده از شراب قرمز ارزان قیمت است. مقداری براندی، تریپ-ثانیه، آب لیموترش و پرتقال تازه اضافه کنید و سپس با میوه های تازه مانند سیب، انگور و توت فرنگی تزئین کنید.
یک میان وعده معمولاً در کنار خیابان ها و در بازارهای مکزیک فروخته می شود، Elote یک ذرت کبابی است که سپس با کره یا سس مایونز پخش می شود و سخاوتمندانه با پنیر خرد شده، پودر چیلی و آبلیمو می پوشانند. گریل را آتش بزنید، یا ذرت خود را در فر کباب کنید، و سپس یک نوار تثبیت کننده راه اندازی کنید تا به مهمانان اجازه دهید تا ذرت های خود را به بهترین شکلی که دوست دارند بپوشند.
چه کسی بوریتو را دوست ندارد؟ این بوریتوها با استفاده از گوشت مرغ جوجه گردان که با ادویه های مکزیکی چاشنی شده و سپس در یک تورتیلا گرم با پنیر مکزیکی، لوبیا سیاه، خامه ترش، پیکو د گالو، گواکاموله و برنج پیچیده شده است، آماده سازی را آسان می کند. مقداری مواد اضافی را بپیچید و برای یک ناهار یا شام سریع در اواسط هفته فریز کنید.
صبح Cinco de Mayo خود را با این چیلاکی های خوشمزه شروع کنید. مانند ناچو برای صبحانه، این چیلاکیها با چیپس تورتیلا شروع میشوند، سپس در سالسا ورده، پنیر، ژامبون خفه میشوند و روی آن را با تخممرغ میریزند تا یک وعده غذایی رضایت بخش که بارها و بارها میل میکنید.
یک روش خوشمزه برای خوردن گوشت خوک، این تاکو د کارنیتا آسان است و به سرعت آماده می شود. فقط مطمئن شوید که مقدار زیادی لیموترش تازه و سس تند برای دور زدن وجود دارد.
هیچ چیز رضایتبخشتر از یک سوپ تورتیلای تند نیست و این یک شروع عالی برای مهمانی مکزیکی شما خواهد بود. این یکی تند با طعم های تازه فراوان است که باعث می شود مهمانان شما بیشتر درخواست کنند.
تاکوی میگو همیشه مورد علاقه مردم است و مطمئن باشید که با این دستور غذا مهمانان خود را شگفت زده خواهید کرد. این تاکوها کمی شیرین از سس باربیکیو چاشنی مکزیکی و کمی تند از خامه چیپوتل هستند. یک آبجو سرد مکزیکی تنها چیزی است که این آبجو را بهتر می کند.
پس از یک روز خوردن مقدار زیادی غذاهای خوشمزه و تند مکزیکی، قطعا به چیزی شیرین نیاز خواهید داشت. این فلان فوق العاده خنک و خامه ای با سس کاراملی سبک، بهترین راه برای پایان دادن به جشن روز است. برای وعده های انفرادی با ارائه زیبا، آن را به رامکین تقسیم کنید، یا به سادگی در یک ظرف پخت بپزید و برای یک دسر بدون دردسر به شکل مربع برش دهید.